Hotel - Penzion U PŘEHRADY

Nabízíme celoroční rekreaci v údolí řeky Morávka v nedotčené přírodě Beskyd. Firemní školení, svatby, školy v přírodě, lyžařské kurzy. 111 lůžek v 38 pokojích se sociálním zařízením. Nabízíme venkovní vyhřívaný bazén, tenisový kurt, minigolf, sauna.

Hotel - Penzion U PŘEHRADY leží u přehrady Morávka v nadmořské výšce 528 metrů v panenské přírodě Beskyd. Přehrada je zásobárnou pitné vody.

Ubytování je v pokojích, které jsou dvou-, tří- a čtyřlůžkové se sociálním zařízením, televizí, rádiem a možností zapůjčení lednice. Celková kapacita ubytování je 111 lůžek.
K dispozici jsou kulturní místnosti s barevnými televizory pro školení, kulečník, stůl na stolní tenis, společenské hry, knihovna, sauna a WiFi připojení k internetu.

V létě jsou k dispozici venkovní v sezónu vyhřívané bazény o velikosti 10,5 × 5,5 metrů, hloubka 1,5 metrů a pro děti 4 × 3,5 metrů, dále trampolína, kolotoče a houpačky, minigolf s 18 jamkami, tenisové a volejbalové hřiště, ruské kuželky, ohniště s posezením, půjčovna horských kol, krytý AQUAPARK ve vzdálenosti 20 km, jízdárna 2,5 km a tělocvična 2,5 km.

V zimních měsících je možno využít vlastní 200 metrů dlouhý kotvový vlek, který je vzdálen 500 metrů od penzionu, nebo pro náročnější lyžaře je 1,5 km od penzionu v Morávce na Svińorkách nový, dvojkotvový vlek dlouhý 580 metrů (s umělým zasněžováním a půjčovnou lyží) a upravovaná 14 km dlouhá běžkařská trať. Další sjezdovky jsou na Zlatníku a Visalajích a Lysé Hoře.

Parkoviště přímo u penzionu i pro autobus, zastávka ČSAD 50 metrů od penzionu.